© 17 december 2019 designed by ‘t Vlinderhuis

 

’t Vlinderhuis

 

't Vlinderhuis.
Natuurgeneeskunde.
massage bij kanker.
ontspanningsmassage's.
Dorn-therapie.
zorgmassage op "maat".
triggerpointmassage.
sport (deel) massage.
kindermassage.
bedrijfsmassage.
cursus babymassage.
tarieven/info cursus babym..
tarieven massages.
huisregels.
Contact massage 's / links.
Contact Natuurgeneeskunde.
Privacyverklaring.

(Ontspannings)massage’s Natuurgeneeskunde Dorn-therapie

Gespecialiseerd in massage bij kanker

Gecertificeerd babymassage docent

 

Als iemand word getroffen door de ziekte kanker dan staat zijn/ haar wereld helemaal op zijn kop. Je leven is dan vooralsnog in de ban van onzekerheid, onderzoeken, ziekenhuis opnames,chemo/bestraling, kortom de hele medische molen waarin je terecht komt met alle gevolgen van dien en dan is alle aandacht die je krijgt vooral gericht op je ziekte en niet meer zo zeer op jou als mens, wat zowel lichamelijk als geestelijk zijn sporen nalaat.

Massage bij kanker kan hierin ondersteuning geven, zodat je hoofd en lijf weer in balans komen en je op deze wijze weer in contact komt met je eigen lichaam waardoor je kunt ontspannen en even niet bezig hoeft te zijn met het “ziek” zijn. Deze massagevorm houdt rekening met de gevolgen van alle behandelingen, therapieën en beperkingen die deze ziekte met zich meebrengt. Het werkt ondersteunend, bevorderend maar vooral rustgevend en helpt u tijdens of na het behandelingstraject om bij uzelf terug te keren, even alles te vergeten, genieten en op kracht komen. Zelfs in de palliatieve fase is deze aanraking een waardevolle toevoeging. Ook wil ik graag mensen met kanker het gevoel teruggeven dat hun lijf van zichzelf is en dat ze dat ook als prettig mogen ervaren, dat het juist heel fijn kan zijn om op een liefdevolle,zachte en respectvolle manier aangeraakt te worden en ze zo weer terug te geven wat ze soms zijn kwijtgeraakt tijdens/na de ziekte kanker: het voelen van hun eigen lichaam als mens! Massage kan kanker niet genezen maar het hele ziekteproces wel een stuk aangenamer maken en door de ontspanning van de massage werkt het ook nog eens pijnstillend, eventuele klachten zoals stress, slapeloosheid en/of angst kunnen verminderen.

 

 

Deze massagevorm is een hele lichte, rustige massage met olie. De duur en de druk van de massage word aangepast aan de medische en mentale conditie van het moment. Het is een massage op “maat” afgestemd op jouw wensen en mogelijkheden. Massage bij kanker kan zowel in de periode tijdens als ná de behandeling plaatsvinden. De massage kan zowel bij mij in de praktijk alsook aan huis plaatsvinden. Ook is er de mogelijkheid om van deze massage te genieten als u in het zieken/verpleeghuis, hospice of inloophuis verblijft, dan kom ik graag naar u toe. Ik (Nancy Seerden) ben gespecialiseerd in het geven van deze massagevorm aan mensen die leven met de ziekte kanker of de gevolgen ervan. Deze specialisatie heb ik afgelopen jaar gevolgd bij massage bij kanker opleidingsinstituut en deze heb ik met goed gevolg afgerond in dec.2014. Tarieven: Klik hier!!