© 17 december 2019 designed by ‘t Vlinderhuis

 

’t Vlinderhuis

 

't Vlinderhuis.
Natuurgeneeskunde.
massage bij kanker.
ontspanningsmassage's.
Dorn-therapie.
zorgmassage op "maat".
triggerpointmassage.
sport (deel) massage.
kindermassage.
bedrijfsmassage.
cursus babymassage.
tarieven/info cursus babym..
tarieven massages.
huisregels.
Contact massage 's / links.
Contact Natuurgeneeskunde.
Privacyverklaring.

(Ontspannings)massage’s Natuurgeneeskunde Dorn-therapie

Gespecialiseerd in massage bij kanker

Gecertificeerd babymassage docent

 

Kindermassage oftewel de Happ:D kidsmassage,

De grenzen van de kinderen worden steeds meer opgerekt en vanaf de basisschoolleeftijd neemt de druk alleen maar meer toe, door alles wat er van hen verwacht word! Kinderen hebben vaak veel verplichtingen en  bezigheden maar juist door dan geregeld een happ:D kids massage in te plannen kun je dit doorbreken en een heerlijk rustmoment creëren voor je kind. Hoofd en lijf komen tot rust, waardoor concentratie, zelfvertrouwen en slaapgedrag kunnen verbeteren

Een happ:D kids massage bestaat uit een hoofd, buik en voetenmassage met aromatische oliën. Een eerste afspraak duurt 45 min. en bevat een kennismaking/invullen intake-formulier, een lekker warm voetenbad en een massage. Eventuele vervolgafspraken waarbij het kind alleen gemasseerd word, duren 30 min.

Waarom een happ:D kids massage?  door liefdevol aanraken maakt men het hormoon oxytocine aan, daardoor neemt de hoeveelheid adrenaline af, veiligheid en ontspanning nemen toe. Massage draagt bij aan een betere ontwikkeling en versterkt de balans van het kind.

De happ:D kids massage is geschikt voor alle kinderen en zeker aan te raden bij: ADD-ADHD, hoog sensitieve kinderen, stille en/of teruggetrokken kinderen, kinderen met klachten zoals vermoeidheid, buikpijn en/of hoofdpijn, kinderen met concentratieproblemen, dyslexie, faalangstige/onzekere kinderen, kinderen die snel boos en/of verdrietig zijn, kinderen die bedplassen en kinderen die slecht (in)slapen.

Kindermassage kan ook als extra ondersteuning fungeren bij moeilijke situaties, bijv.: echtscheiding, verhuizing, verlies van een dierbare, ernstige zieke binnen het gezin, e.d..