© 26 juni 2018 designed by ‘t Vlinderhuis

 

’t Vlinderhuis

 

't Vlinderhuis.
natuurgeneeskunde.
massage bij kanker.
ontspanningsmassage's.
Dorn-therapie.
zorgmassage op "maat".
triggerpointmassage.
sport (deel) massage.
kindermassage.
bedrijfsmassage.
cursus babymassage.
tarieven/info cursus babym..
tarieven massages.
huisregels.
Contact massage 's / links.
Contact Natuurgeneeskunde.
Privacyverklaring deel 1.
Privacyverklaring deel 2.

(Ontspannings)massage’s Natuurgeneeskunde Dorn-therapie

Gespecialiseerd in massage bij kanker

Gecertificeerd babymassage docent

 

Vlinderzachte gezichtsmassage is een verwennerij voor het gezicht. Eerst word de huid met een zachte scrub gereinigd, daarna worden er met penselen die gedoopt zijn in basisolie zachte strijkingen over het gezicht gemaakt.

De zachte strijkingen van de penselen zorgen voor een rustgevend en ontspannen gevoel. Daarna krijgt het gezicht een heerlijk masker met etherische oliën en terwijl het masker zijn werk doet word de nek, schouderlijn en hoofdhuid zachtjes met de hand gemasseerd. Als slot word het gezicht gereinigd en behandeld met een heerlijke creme op basis van amandelbloesem.

Ontspannende voetmassage

Heeft u last van pijnlijke of vermoeide voeten? Dan is een ontspannende voetmassage iets voor u. U kunt kiezen uit alleen een voetmassage, maar ook als combinatie met een van de andere massages, bijvoorbeeld: rug, nek & schoudermassage. Een ontspannende voetmassage duurt 45 minuten. We beginnen met een voetenbad met bruistabletten, waarna we de voeten scrubben en vervolgens worden de voeten heerlijk gemasseerd en als afsluiting worden ze ingewreven met voetbalsem. Zo zullen ze weer heerlijk zacht, fris en ontspannen aanvoelen!!!

 

Warme algenpakking

Is een perfecte opwarmer en bij alle massages mogelijk. Werkt sterk ontgiftend en is zeer goed in te zetten bij onder andere spierklachten, huidproblemen en pijnen. Deze pakking laten we 20 minuten intrekken, waardoor de spieren goed warm worden en de bloed-doorstroming word gestimuleerd.