© 17 december 2019 designed by ‘t Vlinderhuis

 

’t Vlinderhuis

 

't Vlinderhuis.
Natuurgeneeskunde.
massage bij kanker.
ontspanningsmassage's.
Dorn-therapie.
zorgmassage op "maat".
triggerpointmassage.
sport (deel) massage.
kindermassage.
bedrijfsmassage.
cursus babymassage.
tarieven/info cursus babym..
tarieven massages.
huisregels.
Contact massage 's / links.
Contact Natuurgeneeskunde.
Privacyverklaring.

(Ontspannings)massage’s Natuurgeneeskunde Dorn-therapie

Gespecialiseerd in massage bij kanker

Gecertificeerd babymassage docent

 

De basis van Dorntherapie is altijd de correctie van het beenlengteverschil, Vrijwel iedereen heeft benen van ongelijke lengte. Het lengteverschil kan variëren tot wel 4 centimeter. Daardoor wordt het lichaamsgewicht verplaatst naar het korte been en komt het ruggenmergkanaal in een andere houding.
Wel hebben we even lange benen, alleen daar waar het been langer lijkt, is er meer ruimte in het heupgewricht: Bekkenscheefstand! Het leidt vaak tot veel chronische problemen: scoliose, lage rugklachten, heupklachten, kniepijn, voetproblemen, verzakkingen, darm-en blaasproblemen en nekklachten. Meestal krijg je dan te horen: je been is te kort, doe maar een verhoging onder je schoen. Echter, dit stabiliseert de bekkenscheefstand, die later tot enorme heup en lage rugklachten kan leiden.

Algemene informatie bij  Dorntherapie, In tegenstelling tot “kraken” is de Dorn-therapie een milde therapievorm waarbij het  beenlengte-verschil wordt gecorrigeerd en de ruggewervels weer op hun plaats worden gezet vanuit beweging.. Met de duimen zet de  Dorn-therapeut op een voorzichtige manier de wervels op hun plekje terug. Tegelijk maakt ze het bindweefsel tussen de wervels los, waardoor de doorbloeding beter wordt. Daardoor voelen mensen zich beter en worden klachten voorkomen en genezen.
En na elke behandeling heb je ook nog een fijn en ontspannen gevoel!

Deze behandeling kan ook toegepast worden bij baby’s en kinderen.

Tarieven: Dornbehandeling ca. 40 min. 45 euro, 60 min. 60 Euro

Dornbehandeling gecombineerd met de Breussmassage ca. 60 min. 60 Euro